Laadukkaat akut, akkutarvikkeet ja muut tuotteet

Tuotteistamme löydät tunnettujen valmistajien akut sekä kaikki niiden asentamiseen tarvittavat pientarvikkeet aina akkukaapeleista liittimiin ja sulakkeisiin. Myös erilaiset akkuvaraajat ja aurinkopaneelit kuuluvat valikoimiimme. Lisäksi suunnittelemme ja toimitamme tarpeen mukaan käyttövalmiin sähköjärjestelmän teollisuudelle, ajoneuvoille ja merenkulkuun. Olemme toteuttaneet sähköjärjestelmiä myös puolustusvoimille voimantuottojärjestelmiksi sekä saaristoon mökkien varavoimajärjestelmäksi. Tutustu tarkemmin tuotevalmistajiin ja tuotteisiimme alta ja ota meihin yhteyttä, mikäli haluaisit kysyä lisätietoja tai harkitset tilausta. Tutustu myös referensseihimme

Mastervolt valmistaa laadukkaita ja luotettavia komponentteja sähköverkosta riippumattomiin sähköjärjestelmiin. Yritys on erikoistunut riippumattomissa sähköjärjestelmissä käytettävien akkujen, akkuvaraajien, siniaaltoinverttereiden ja niiden hallintaan käytettävien valvontalaitteiden valmistukseen. Kattavasta valikoimasta löytyy komponentit 300W – 40kW järjestelmiin. Yrityksen tuotteita käytetään merenkulun ja erikoisajoneuvojen järjestelmissä. Myös teollisuuden varavoimajärjestelmissä käytetään usein Mastervoltin laitteita. 

Fischer Panda on saksalainen dieselgeneraattoreihin erikoistunut yritys. Pandan generaattorit ovat pienikokoisia, hiljaisia, kevyitä ja luotettavia. Kaikki generaattorimallit rakennetaan äänieristyskuoren sisälle. Fischer Pandalla on kolme erilaista generaattorisarjaa, invertteripohjainen vaihtuvakierroksinen i-sarja, kiinteään kierroslukuun perustuva X-sarja sekä DC -generaattorisarja AGT (12V/24V/48VDC).

Jo 10 vuoden ajan CZonen digital switching -teknologia on tehnyt veneiden ja erikoisajoneuvojen sähköjärjestelmän hallinnasta helpompaa ja luotettavampaa. CZonella on kattava valikoima valvonta- ja hallintalaitteita joiden avulla sähköjärjestelmän hallinta esim IPadilla on helppoa. CZone -järjestelmää voidaan myös käyttää ja valvoa integrointipartnereiden monitoimiplottereilla. 

Blue Sea Systems perustettiin luomaan innovatiivisia ja laadukkaita asennustarvikkeita parantamaan veneiden sähköjärjestelmien turvallisuutta ja luotettavuutta. Nykyään valikoimassa on yli 1000 tuotetta ja näitä laadukkaita asennustarvikkeita käytetään veneissä, laivoissa, asuntoautoissa ja erikoisajoneuvoissa. Sarjaan kuuluu akkujen pääkytkimiä, automaattisia latausreleitä, sulakepohjia, kytkentäkiskoja, erilaisia mittareita sekä kytkinpaneeleita.

Vuodesta 1972 lähtien Marincon laadukkaat maasähköliitännät ovat olleet alan johtava standardi. Ne on suunniteltu kestämään vaativimmatkin olosuhteet. Marincon valikoimasta löytyy maasähköliitäntä 16A – 100A virroille. Marincon valikoimaan kuuluu myös tuulilasinpyyhkimet, valonheittimet ja äänitorvet.

Lenco Marine on trimmitasojen markkinajohtaja maailmassa. Lencon valikoimassa on myös sähköiset luukun nostomoottorit. Lencon Auto Glide automaattinen trimmausjärjestelmä pitää veneen aina oikeassa kulkuasennossa.

Bep valmistaa eri tyyppisiä akkujen pääkytkimiä, kytkentäkiskoja, automaattisulakkeita ja sulakepohjia.

Yli 30 vuoden ajan Ancorin tinattua kuparia olevat johtimet ovat edustaneet ehdotonta asennusmateriaalien huippua. Ancorin valikoimassa on myös näihin johtimiin sopivat liittimet ja liitintyökalut varmistavat laadukkaan ja luotettavan asennuksen.

ProMariner perustettiin yli 35 vuotta sitten. ProMarinerin vesitiiviit ProNautic -akkuvaraajat soveltuvat erityisesti Pohjoismaiden avovene- ja daycruiser -asennuksiin. Myös ProSafe -galvaaniset erottimet ovat ProMarinerin valikoimassa.

Solbian valmistaa laadukkaita, taipuisia, kevyitä mutta silti erittäin tehokkaita aurinkopaneeleita. Solbianin aurinkopaneelit voidaan asentaa myötäilemään pinnan muotoja, ja Solbian valmistaa myös tilauksesta mittojen mukaisia räätälöityjä aurinkopaneeleita.

SunWaren kestävät ja ylikäveltävät aurinkopaneelit ovat erittäin laadukkaita. Niissä on auringonvaloa keräävä prisman muotoinen pintakuvio, jonka ansiosta ne tuottavat tehokkaasti virtaa vaikka aurinko ei niihin kohtisuoraan osuisikaan.

Max Power valmistaa laadukkaita ja tehokkaita keulapotkureita sekä tunneliasenteisena että alas laskeutuvana versiona. Max Power on perustettu Ranskassa 1987 ja yrityksen tunnetuin innovaatio on huoltovapaa komposiitista valmistettu vaihteisto. Nykyään yrityksen tuotanto sijaitsee Italian Monzassa.

Italialainen Lofrans on ehkä maailman tunnetuin ankkurivinssien valmistaja. Yritys on perustettu 1966 ja sijaitsee Italian Monzassa. Lofrans valmistaa laadukkaita ja luotettavia ankkurivinssejä alumiinisena ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuna niin kettingille kuin köydellekin.

Spectran vallakumoukselliset makean veden valmistukseen merivedestä käytettävät käänteisosmoosilaitteet perustuvat Clark -pumpun toiminnan hyödyntämiseen. Tämä antaa niille erittäin korkean hyötysuhteen. Spectrat valmistetaan Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.